zondag 23 maart 2008

Zoek de eieren................... Zalig Pasen.

22-03-2008

  • Vandalisme op Spilstraat te Maaseik, krassen op voertuig gemaakt.
  • Vandalisme/Bedreiging te Maaseik, ex-man heeft raam van voordeur ingegooid bij ex-vrouw.
  • Verkeersongeval vlucht op de K Boudewijnlaan te Maaseik, melder heeft een aanrijding gehad met een jeep met daarin vier allochtonen, deze wilden onderlinge regeling vermits ze geen verzekering hadden, enige tijd later treft de politieploeg de jeep aan op de Eikerstraat en leggen de wielklem op. Weer enige tijd later is de wielklem verwijderd, jeep weg, nog een geparkeerd voertuig beschadigd, verder onderzoek volgt.
  • Verkeersongeval op de Steenkuilstraat te Dilsen om 15.07 uur, kop-staart aanrijding tussen L.J. uit Kerkrade en D.S. uit Dilsen, partijen komen niet overeen, PV opgesteld.

23-03-2008

  • Verkeersongeval op de Kempenstraat te Dilsen om 06.50 uur, Auto staat in de berm met de wielen van de grond. Blijkt dat de bestuurder gewoon te slapen lag in het voertuig. Betreft K.V. uit Genk. Voertuig op naam van zijn neef. Voertuig is niet verzekerd en uiteraard heeft K.V. een slok teveel op. Geen schade aan derden. Enkel het voertuig is beschadigd. PV ongeval, niet verzekerd rijden en dronkenschap (zes uur stuurverbod) worden opgesteld. K.V. stond tevens nog geseind, waaronder een betekening van een rijverbod.