donderdag 27 maart 2008

Als hij de 60 maar haalt.

26-03-2008
  • Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik, de Poolse K.H. werd betrapt in het Kruidvat bij de diefstal van cosmeticaprodukten twv 1338.25 euro. Voorleiding bij onderzoeksrechter. Bij nazicht blijkt verdachte vermoedelijk in aanmerking te komen voor gelijkaardige diefstallen te Genk in handelszaak "Kruidvat".
  • Verkeersongeval op de Kempenstraat te Dilsen om 13.52 uur, G.M. uit Maaseik stopt aan het rood licht Kpt Rijksweg/Kempenstraat. N.E. uit Maaseik komt uit het centrum van Rotem en wil het krp met de Rijksweg recht oversteken naar de Kempenstraat. G.M heeft nog steeds rood maar vertrekt plots en komt op het midden van het kpt met N.E. in aanrijding. Aanrijding gebeurde aan lage snelheid. G.M. bevestigt dat ze door rood reed.

27-03-2008

  • Verkeersongeval op de Spreeuwerstraat te Maaseik om 07.46 uur, V.J. uit Dilsen verliest ctl over stuur in bocht en komt tegen boom terecht.
  • Verkeersongeval vlucht op de Voorshoventerweg te Maaseik om 08.00 uur, een pw reed er tegen de gevel met grote schade als gevolg en reed vervolgens weg. De politie heeft een spoor naar de dader.
  • Verkeersongeval vlucht op de Haagstraat te Dilsen om 06.40 uur tnv G.C., een onbekend zwart klein voertuig heeft tegen de voorgevel van de woning gereden. Het is de 59ste keer dat er een ongeval plaats vindt! Een getuige meldt dat er een klein zwart beschadigd voertuig staat thv Bichterweerd. Ter plaatse treft de politie het voertuig Peugeot 206 met Nederlandse kentekenplaat aan. De volledige rechterflank en de voorzijde zijn beschadigd. Het voertuig blijkt niet verzekerd en wordt getakeld. Een getuige heeft de bestuurder van het voertuig Peugeot 206 zien weglopen in de richting van Maaseik, langs de Maas. Het voertuig is eigendom van F.C. uit Schimmert(NL).
  • Diefstal braak op Siemenslaan te Dilsen, bij een bedrijf werd de achterdeur opengebroken en alles overhoop gehaald, nog niet duidelijk of er iets weg is.