maandag 3 maart 2008

Toen plassen pissen werd is het gezeik begonnen.

  • Diefstal quad op de Grenswachtstraat te Maaseik, het slachoffer had zijn quad te koop gesteld via internet. Een Nederlander laat telefonisch weten dat hij interesse had. Nl laat hem weten dat hij op een bepaald uur de quad komt afhalen. Komt te voet bij slachtoffer toe. Mocht een proefrit maken, rijdt vervolgens met zeer hoge snelheid weg richting Kinrooi – Stramproy – Weert. Benadeelde die hem achtervolgde met zijn voertuig raakt hem kwijt. Wanneer hij terug huiswaarts keert kruist hij zijn quad thv het industrieterrein Molenbeersel doch kan hem eveneens niet volgen en raakt hem weer kwijt.
  • Poging diefstal met braak op de Boomgaardstraat te Maaseik, braak aan voordeur. Getuige die werd aangetroffen gaf een persoonsbeschrijving, betreft drie gekende daders, waarvan er 's avonds reeds twee gevat en verhoord konden worden.
  • Vechtpartij Mgr. Koningsstraat te Maaseik. twee inwoners van Kinrooi geven elkaar enkele klappen.
  • Geluidshinder muziek op de Markt te Maaseik.
  • Hulpverlening aan persoon op de Boslaan, een inwoner uit Dilsen is met een stuk in zijn voeten bij het plassen in het struikgewas gevallen. Komt niet meer recht. Afgevoerd met de dienst 100. Geen zichtbare kwetsuren. Is volgens eigen zeggen van de bus afgestapt en aangevallen.