zondag 9 maart 2008

's Avonds Grote man, 's morgens Dafalgan.

08-03-2008


  • Diefstal uit voertuig op Heppersteenweg te Maaseik, zijruit van BMW werd ingegooid en er werd een tas met schoolboeken ontvreemd. Tijdens het verhoor word de boekentas teruggebracht. Werd gevonden aan de garages in de rozeboomgaardstraat.
  • Verkeersongeval op de B Philipslaan te Maaseik om 19.44 uur, G.G. uit Opglabbeek staat stil op de rijbaan en wil linksaf slaan. Ze heeft haar richting aanwijzer opgezet, V.J. uit Kinrooi komt uit dezelfde richting. Hij rijdt volle sleutel achterop het vtg in. Zware schade aan beide vtg. V.J blaast P, Pdk verwittigd = intrekking rijbewijs voor 15 dagen. G.G heeft last van de hals en gaat zelf naar het ziekenhuis.
  • Vandalisme op Walstraat, deurstijl beschadigd.
  • Aantreffen geseind persoon op Rijksweg te Dilsen, tijdens een patrouille gaat de politie over tot controle van een voertuig, bestuurder is V.B. en staat geseind. Werd nog verhoord inzake zijn betrokkenheid bij een diefstal en voor niet dooorvoeren adreswijziging.
  • Poging diefstal aanhangwagen op de B Henrylaan te Dilsen, een bewoner kwam omstreeks 2000 uur terug van het joggen en zag hoe twee manspersonen met een aanhangwagen via het straatje van de Henrylaan richting Kerkhof Rotem liepen. Hij is dan gaan kijken en stelde vast dat zijn aanhangwagen verdwenen was. Hij is dan dadelijk het straatje richting Kerkhof ingelopen en de daders hadden de aanhangwagen aldaar al achtergelaten en waren te voet verder gelopen richting Hoogbaan alwaar hij ze kwijtgespeeld is. Getuigen hebben echter informatie waarmee de politie verder onderzoek naar de daders voert.

09-03-2008

  • Opzettelijke slagen op Hoefkamp, A.I. heeft slagen gekregen van zijn beste vriend E.L., dit na een discussie over geld en na een wilde nacht stappen in Kerkrade en omgeving, A.I. heeft blauw oog en hoofdpijn, A.I. gaat afwachten wat zijn vriend gaat doen nadat hij nuchter is, indien hij zijn geld terugkrijgt is het voor hem goed.