vrijdag 4 september 2009

Mountain Striker!

03-09-2009

  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 12.00 uur. V.D. (35j) uit Maaseik volgt als fietser het fietspad Ophovenstraat komende uit ri kuispunt Tip en rijdende in ri kruispunt Corner. V.A. (29j) uit Meeuwen rijdt met wagen in dezelfde richting. Thv kruispunt Canadastraat steekt fietser zonder om te kijken en zonder waarschuwing rijbaan over en komt in aanrijding met voertuig van V.A. Bestuurder wordt gekwetst. Wordt overgebracht naar ZH Genk.
  • Verkeersongeval op de Brugstraat te Maaseik om 13.45 uur. W.T. (28j) uit Maaseik slipt met wagen en komt tegen straatnaambord terecht, EAF.
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 14.40 uur. K.R. (30j) uit Hasselt rijdt over Ophovenstraat richting KrP Corner (Neeroeteren). C.L. (63j) uit Kinrooi rijdt over Ophovenstraat richting KrP Tip (Kinrooi). Door onoplettendheid neemt K.R. de bocht te ruim en komt gedeeltelijk op rijbaan voor tegemoetkomend verkeer, waarbij hij in aanrijding komt met voertuig C.L. welke niet meer tijdig kan uitwijken. Takeling.
  • Pieletutteman op Boyen te Dilsen. Een inwoonster was gisterenavond aan het wandelen langs de Maas in Stokkem ter hoogte van de BOYEN met de hond. Op een gegeven ogenblik reed een fietser op een mountainbike haar voorbij. Een twintigtal meter verder stopte die dan en stapte van zijn fiets af. Plots trok deze dan zijn broek naar beneden en begon zich aldaar te masturberen, alles gericht in haar richting. Ze kan de man enkel beschrijven als een Mountain biker - tussen de 20 a 30 jaar, kort haar, geen helm en drager van een donkerblauwe uitrusting. Hij is daarna dan via de dijk richting Stokkem weggereden.
  • Niet-verzekerd voertuig op Sparrendal te Dilsen. A.H. uit Dilsen rijdt met niet-verzekerd voertuig, takeling.
04-09-2009

  • Vandalisme op Rijksweg te Dilsen. Ter plaatse werd er een rode saus door de trappenhal gegooid.
  • Diefstal fiets op Kempenstraat te Dilsen.
  • Verdacht voertuig/Niet-verzekerd voertuig op K Boudewijnlaan te Maaseik. De politieploeg ziet een verdacht vtg rijden over de K. Boudewijnlaan in de richting van de Maasbrug, vermoedelijk niet gekeurd, gezien toestand van het vtg. Wanneer ze achter het vtg aangaan rijdt het vtg gewoon door het rode licht terwijl ze achter het vtg rijden, het vtg draait rechtsaf in de richting van de grens. Vtg wordt onderschept. Vtg niet ingeschreven, niet gekeurd, niet verzekerd, bestuurder W.D. uit Maaseik niet ingeschreven. Op de vraag waarom hij door het rode licht reed antwoordde hij dat de remmen van zijn voertuig niet werken.