zaterdag 19 september 2009

Van beslagene naar geslagene...

18-09-2009

  • Bedreigingen op Venlosestenweg te Maaseik. Deurwaarder wordt bedreigd. De beslagene zegt op een bepaald moment een wapen te gaan halen waarop de deurwaarder en zijn assistent naar buiten vlucht en de politie verwittigt.
  • Verkeersongeval vlucht op Scholtisplein te Maaseik om 17.00 uur. S.C. (35j) stond met zijn voertuig geparkeerd op het scholtisplein. Toen hij buiten kwam zag hij dat er een ferme deuk in de linkervoordeur zat. Een voorbijganger heeft het kenteken van het aanrijdende voertuig genoteerd. De vermoedelijke bestuurster L.M. (84j) uit Dilsen zou de bestuurster van het voertuig zijn. Nog niet kunnen aantreffen.
19-09-2009

  • Diefstal fiets op Hoogstraat te Maaseik.
  • Opzettelijke slagen/vechtpartij op G Kerkstraat te Maaseik om 05.00 uur. Ruzie tussen een groepje Maaseikse jongeren. W.D. uit Maaseik stampt een deuk in de wagen van T.Y. uit Maaseik. Beiden gaan een schermutseling aan. Daarop wordt W.D. door een tussenkomende partij D.S. aangepakt en krijgt enkele rake klappen. W.D. is onder invloed van drank,... heeft dikke onderlip/kin, blauw linker oog, opgezwollen linker kaak. Hij word ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.