dinsdag 8 september 2009

Nokia? Connecting people!

07-09-2009

  • Vreemdelingenwetgeving op K Boudewijnlaan te Maaseik. De politieploeg ziet een voertuig rijden welk beschadigd is en een slappe band heeft. Ctl, blijkt Nederlands voertuig welk bestuurd werd door een Turks onderdaan Y.A. welke illegaal in ons land verblijft. Persoon meegenomen naar het bureel, dienst vreemdelingenzaken ingelicht, persoon wordt naar repatriëringscentrum overgebracht.
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 17.20 uur. Quad bestuurd door C.K. (28j) uit Maaseik rijdt over de Ophovenstraat in de richting van Dilsen. B.A. (77j) uit Maaseik rijdt over de Ophovenstraat rijdende in de richting van Voorshoven. Zij slaat links de Heerbaan op zonder voorrang te geven aan de quad, er volgt een aanrijding waarbij C.K. zwaar gekwetst naar het ziekenhuis werd overgebracht.
08-09-2009

  • Niet-verzekerd voertuig op Venlosestwg te Maaseik. B.D. uit Maaseik heeft geen verzekering, takeling voertuig.
  • Poging diefstal voertuig op Hamontweg te Maaseik om 10.30 uur. De eigenaar ziet twee ongure figuren rond zijn domein lopen. Als hij gaat kijken, ziet hij achteraan een Mercedes Sprinter met Nederlands kenteken staan met alle deuren open. Als hij naar de Mercedes loopt ziet hij een derde manspersoon. Het drietal springt in de Mercedes en ze rijden met hoge snelheid weg. Bij nazicht merkt hij op dat de onbekenden geprobeerd hebben zijn grasmaaitractor in te laden. Niets gestolen.
  • Bijstand deurwaarder/bedreigingen/weerspannigheid op Sportlaan te Maaseik. De politieploeg krijgt opdracht bijstand deurwaarder te verlenen. Ter plaatse treffen zij de deurwaarder aan. Deze kan niet binnen omdat er niemand aanwezig is. Met behulp van de slotenmaker binnen. De medewerkers beginnen te laden. Enkele minuten nadien komt eigenaar en zoon ter plaatse. Ze zijn woedend en beginnen iedereen te bedreigen. De deurwaarder moest onmiddellijk stoppen anders zouden er klappen vallen. De eigenaar zou zijn geweer gaan halen en iedereen afknallen. De politiemensen worden eveneens bedreigd en er is wat duw- en trekwerk. Uiteindelijk betaalt de man na contactname met advocaten enz.. toch, PV werd opgesteld.
  • Opzettelijke slagen Langs de Graaf te Dilsen. T.J. uit Dilsen heeft een relatie gehad van enkele maanden met de echtgenote van G.E.. Tijdens die relatie heeft de vrouw voor haar minnaar een telefoonabonnement afgesloten. De man is zowel achter de relatie als het contract gekomen en heeft beide verbroken. Hieraan zijn kosten verbonden en die eist hij terug van de minnaar. Gisternamiddag heeft de man enkele klappen gegeven aan de minnaar toen deze aan de bushalte stond te wachten.
  • Diefstal fiets op Rijksweg te Dilsen.