dinsdag 15 september 2009

't Was de fluitspeler!

14-09-2009

  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 15.20 uur. J.T. (24j) uit Maaseik rijdt met haar voertuig op de Ophovenstraat in de richting van Voorshoven. Ter hoogte van de jongensschool wilde fietser C.K. (21j) de weg oversteken maar deze had de wagen te laat opgemerkt. Fietser is licht gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 17.00 uur. Kop-staart aanrijding tussen H.T. (26j) uit Kinrooi en R.S. (26j). Eén van hen diende te stoppen voor een overstekende hond. EAF.
  • Pieletutteman op Tugela te Dilsen om 19.30 uur. Meldster is haar dochter gaan halen aan de muziekschool en heeft gezien dat er op vermeld plein een man stond te masturberen, het betreft een plein waar veel kinderen passeren. De politieploeg kon de verdachte niet aantreffen.
15-09-2009

  • Drugs/Sluikstort op De Schiervellaan te Dilsen. Een 5-tal vuilniszakken gevonden met afval van weedplanten (enkel stengels, geen bladeren). Niets dat naar een eventuele eigenaar wijst.
  • Diefstal braak op Bosstraat te Maaseik tnv een juwelierszaak. Vermoedelijk 5 daders hebben de etalage van de juwelierszaak stukgeslagen en een aanzienlijke hoeveelheid juwelen buit gemaakt. De 5 personen waren met 3 scooters, deze bleven bemand en stationair draaien tijdens de inbraak. Enkele minuten later zijn de dieven weggevlucht in de richting van de Markt. De lokale recherche Maasland is nog bezig met het onderzoek.
  • Diefstal braak op Tismansweg te Maaseik tnv stad Maaseik. Onbekenden hebben zich toegang tot het gebouw verschaft door een raam stuk te slaan. Het hele gebouw, kasten en lades werden doorzocht. De glazen deur naar een bureel werd stukgeslagen. Het is nog niet duidelijk wat het nadeel is buiten de opgelopen schade. Verder onderzoek.