woensdag 16 september 2009

't Zullen toch geen bekenden van den Jean-Marie zijn?

15-09-2009

  • Diefstal op Europalaan te Dilsen. Een onbekende manspersoon en twee onbekende jongedames betreden een winkel. De man lokt de winkeluitbater naar buiten om aldaar naar goederen te kijken en om inlichtingen hierover te krijgen. Ondertussen zijn de twee dames in de winkel gebleven. De onbekende man doet een aankoop en vraagt om dit in te pakken als kado, hij zou ondertussen geld gaan halen. Hij verliet hierop samen met de twee dames de winkel en .... keerde niet meer terug. Toen de volgende klant wilde afrekenen, stelde de winkeluitbater vast dat er een aanzienlijke geldsom uit de kassa verdwenen was. Beschrijving daders: - manspersoon, tss 40 en 50 j, 1.90 m groot, zwaarlijvig, vooruitstekende buik, bruin getinte huidskleur, donker kort zwart haar, stoppelbaard, ongeschoren, gekleed in donkere broek, wit hemd en donkere vest. De man sprak gebroken Duits. - jonge vrouw, tussen 20 en 30 j, slank, blank, donker bruin haar tot op de schouders, drager van blauwe jeansbroek en bruine vest. - jonge vrouw, tussen 20 en 30 j, slank, blank, licht bruin krulhaar tot op schouders, drager van wit-zwart geruite korte rok, halfhoge laarzen met hak en zelfde tekening als rok.
  • Verkeersongeval op de O Kerkstraat te Dilsen om 17.50 uur. S.M. (17j) uit Dilsen verliet een parkeerplaats en reed achteruit tegen de wagen, bestuurd door E.H. (54j) uit Dilsen. EAF.
16-09-2009

  • Verkeersongeval op Langs de Graaf te Dilsen om 12.40 uur. Kop-staart aanrijding. H.G. (41j) uit Dilsen stopt aan de stopstreep. M.C. (28j) uit Dilsen rijdt er achterop. EAF.
  • Diefstal fiets op Kerkhofstraat te Dilsen.