woensdag 23 december 2009

De koe zat er niet meer aan!

22-12-2009

  • Verkeersongeval op de Wurfelderweg te Maaseik om 19.20 uur. G.R. uit Maaseik rijdt met auto tegen brug, takeling.
  • Diefstal fiets op Kanaalstraat te Maaseik.
  • Verkeersongeval op de Hoevenstraat te Maaseik om 23.50 uur. L.J. (28j) uit Maaseik rijdt door omheining in voortuin. Omstaanders dachten dat hij de vlucht wou nemen, één van hen heeft met zijn voertuig de vluchtweg afgesloten. L.J. was beginnen te slippen op het gladde wegdek, een fietser is net op tijd kunnen wegspringen. L.J. blaast positief, rijbewijs ingetrokken.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 22.00. A.H. (81j) uit Dilsen is op de Rijksweg van de weg geraakt. Hij is door het bushokje gereden ( volledig beschadigd ) en is vervolgens tot stilstand gekomen tegen een omheining.
23-12-2009

  • Verdacht voertuig/Sturen onder invloed op St Jansberg te Maaseik om 01.45 uur. Tijdens een verkeerscontrole maakt een Nederlands voertuig rechtsomkeer en vlucht weg. Na een korte achtervolging kan het voertuig onderschept worden. K.D. (20j) uit Neeritter (NL) heeft gedronken, rijbewijs ingehouden. Hij had tevens tussen passagierszetel en portier een grote zware koevoet liggen. Deze werd inbeslaggenomen.