woensdag 2 december 2009

Marie + Juana?

01-12-2009

  • Opzettelijke slagen/stalking op Rosmolenstraat te Maaseik. K.R. (16j) uit Kinrooi heeft een dik oog. Hij is bij het buitengaan van de school door een oudere man vastgegrepen en N.C. uit Maaseik heeft hem dan een slag gegeven. K.R. bleek tientallen sms-berichten gestuurd te hebben naar N.C.. PV slagen aan de één en PV stalking voor de andere.
  • Verkeersongeval op de Sionstraat te Maaseik om 16.40 uur. Niemand meer aangetroffen, vermoedelijk EAF.
  • Verkeersongeval op de K Fabiolalaan te Maaseik om 17.30 uur. Bromfietser S.M. (16j) uit Montfort (NL) volgt rechterrijstrook en gaat naar linkerrijstrook alwaar auto van O.K. (29j) uit Maasbracht (NL) rijdt. Bromfietser komt ten val doch niet gekwetst.
  • Drugs op Sparrendal. Controle VW Golf met 3 dames aan boord. Van de 3 gecontroleerde dames waren twee twintigjarigen uit Dilsen in het bezit van een kleine hoeveelheid cannabis.
02-12-2009

  • Verdacht voertuig/persoon op Bekaertlaan te Dilsen om 01.00 uur. De nachtploeg van de politie controleert E.M. (39j) uit Susteren (NL) op het industrieterrein van Lanklaar. Hij verklaart van het casino in Nederland te komen. De laadruimte van zijn lichte vrachtwagen is leeg op een materiaalkoffer en koevoet na.
  • Diefstal braak op Meerkensstraat te Dilsen om 06.30 uur. Geldladen opengebroken in bureelruimte. Geen braaksporen aan buitendeuren. Dader kent de gebouwen goed. Alarm is in werking. De morgenploeg van de politie ontdekt dat de eerder in de nacht gecontroleerde persoon een ex-werknemer is. Bij een huiszoeking worden de sleutels van het bedrijf en een geldsom aangetroffen. Betrokkene ontkent in eerste instantie doch bekent later de feiten.