dinsdag 1 december 2009

Rust in vrede!........

30-11-2009

  • Poging Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik tnv warenhuis. Een verdachte legt gestolen voorwerpen (make-up van L' Oreal) bij de afdeling textiel. De gestolen voorwerpen zijn dus enkel verplaatst, geen nadeel. Vermoedelijk was er nog een 2de persoon aanwezig om de spullen mee te nemen. Verdachten zijn echter verdwenen.
  • Verkeersongeval op de Parkstraat om 19.30 uur. B.R. uit Opglabbeek is in de Kasteelstraat over een ree gereden. Aangekomen in de Parkstraat stelt hij vast dat het kadaver onder de auto hangt. Hij krijgt het er niet onderuit getrokken en weet niet of er schade aan het voertuig is.
01-12-2009

  • Diefstal braak op Molenweg te Maaseik tnv kleuterschool en lagere school. Toegang verschaft via venster, geld gestolen.
  • Diefstal braak op Kempenweg te Maaseik. Diefstal op klaarlichte dag. Bewoners waren even naar de dokter. Diefstal is gebeurd tussen 10.45 uur en 12.00 uur. Daders zijn via de voordeur de woning binnengedrongen. TV's en laptop gestolen.
  • Aantreffen vermiste persoon Kanaal Neeroeteren. Het lichaam van mevrouw Hulsbosch die verdwenen was sedert verleden week werd door een politieploeg van de zone Maasland om 12.15 uur aangetroffen in het Kanaal. De politiezone Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan familie en vrienden.