vrijdag 4 december 2009

Opendeurdag?

03-12-2009

  • Verkeersongeval vlucht op de Maaseikerlaan te Maaseik om 22.00 uur. V.S. (45j) uit Maaseik rijdt op de Spilstraat en draait rechts af de Maaseikerlaan op in de richting van Maaseik. Een bromfietser wil de weg oversteken waarbij hij met zijn bromfiets tegen de rechtervoorbumper rijdt van de wagen. Vooraleer de bestuurster uit haar wagen kan stappen is de bestuurder van de bromfiets reeds op zijn bromfiets gesprongen en weggereden.
  • Diefstal braak op Kleinbeekstraat te Maaseik. Betreft een inbraak in een openstaande woning tijdens afwezigheid van de bewoners. Huishoudapparaten gestolen.
  • Diefstal braak op Slakkenstraat te Dilsen. Voordeur opengebroken. Woning doorzocht, videorecorder en juwelen weg.

04/12/2009

  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 07.53 uur. S.B. (72j) uit Maaseik rijdt met haar voertuig over de Boslaan in de richting van Genk. Ter hoogte van het kruispunt met de Watertorenstraat heeft zij groen licht. Zij wil links afslaan. Hierbij merkt zij V.J. (28j) uit Maaseik, die met haar voertuig uit de richting van Genk komt, niet op. S.B. wordt door V.J. in de rechterflank aangereden. S.B. werd ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.