zaterdag 5 december 2009

En tóch is het ene zeikerd!

04-12-2009

  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 09.20 uur. M.J. (14j) uit Maaseik komt met fiets onder wagen van G.J. (50j) uit Maaseik terecht.
  • Verdacht persoon/drugs/verboden wapen op Kantonsweg te Dilsen. Ter plaatse treft de politieploeg K.M. uit Maasmechelen aan in zijn voertuig. Betrokkene stond net op het punt te vertrekken met zijn voertuig. Betrokkene is onder invloed van drugs. Er wordt weed, speed en XTC bij hem aangetroffen. Tijdens de controle van het voertuig wordt ook een uitbeenmes aangetroffen. Het voertuig is tevens niet in het bezit van een geldige schouwing. Ten burele kan betrokkene geen urineproef afleggen en hij weigert een bloedproef, intrekking rijbewijs.
  • Niet-verzekerd voertuig op Rijksweg te Dilsen, takeling.
05-12-2009

  • VKOSS vlucht/Sturen onder invloed op Dilserweg te Dilsen om 00.10 uur. Onderschepping van vtg en bestuurster D.J. (20j) uit Bocholt, ontegensprekelijke alcoholgeur. De ploeg werd verwittigd dat betrokkene in Neerglabbeek in een ongeval betrokken was. Geeft zondermeer toe dat ze inderdaad betrokken was bij de feiten. Ademtest “P”, intrekking rijbewijs.