vrijdag 21 mei 2010

De fietsen vliegen de tent uit...

20-05-2010
  • Verkeersongeval op de Burgemeester Philipslaan te Maaseik. J.M. (14j) rijdt met de fiets over de Burgemeester Philipslaan naar de school. De bestuurder, A.A., welke van een parking afrijdt, merkt hierbij de fietser te laat op. Beiden gaan nog in de remmen, maar kunnen een aanrijding niet voorkomen. De bestuurder legt een negatieve ademtest af. PV werd opgesteld.
  • Heterdaad diefstal op Kloosterbempden om 17.00 uur te Maaseik. De dader, V.A. (41j), werd op heterdaad betrapt bij het stelen van AA-batterijen. De verdachte werd meegenomen ten burele en we zijn overgegaan tot het afnemen van vingerafdrukken.
  • Verkeersongeval op Verloren Kost te Maaseik. Een fietser is tegen een geparkeerd voertuig opgereden. De schade zal onderling geregeld worden.

21-05-2010

  • Verkeersongeval op de Boslaan kruispunt met Heuvelsvenlaan om 2.23 uur te Dilsen-Stokkem. M.I. valt in slaap achter het stuur, ramt daarna een paal van verkeerslichten en komt in de rechterberm tot stilstand. Betrokkene is niet gekwetst en legt een ademtest "S" af.
  • Diefstal op de Haagstraat. Een grote tent, aan de achterzijde van een zaak, is aan de bovenkant opengesneden. De daders zijn via een dak op de bovenzijde van de tent terecht gekomen. Er zijn 26 fietsen ontvreemd. PV werd opgesteld.