vrijdag 28 mei 2010

Was hij maar met roken gestopt..

27-05-2010

  • Diefstal uit voertuig op Markt te Maaseik tnv K.W. uit Sittard (NL). Slachtoffer reed met zijn voertuig naar de Markt in Maaseik. Hij parkeerde er zijn voertuig en gaat een horecazaak binnen om sigaretten te kopen. Wanneer hij enkele minuten later terug komt en in zijn voertuig stapt zijn zijn laptop en portefeuille met geld gestolen.
  • Verkeersongeval vlucht op de Eikerstraat te Maaseik om 20.34 uur. H.C. uit Maaseik parkeert haar wagen. Als ze terug bij haar voertuig komt blijkt haar voertuig aangereden. Er zijn aanwijzingen naar de dader, verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 11.15 uur. C.R. (27j) uit Diest heeft een aanrijding gehad met een hond. De hond heeft de aanrijding overleefd en de eigenaar is ter plaatse gekomen. EAF.
28-05-2010

  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen om 13.30 uur. N.H. (52j) uit Sittard (NL) dient te stoppen voor een voorganger. Vrachtwagenchauffeur H.S. (44j) uit Zonhoven ziet dit te laat, wijkt nog uit naar links maar raakt het voertuig van N.H..