zondag 9 mei 2010

Niet te geloven! Een kapot achterlicht!!!

08-05-2010

  • Verkeersongeval vlucht op de Wijklaan te Maaseik om 11.30 uur. Voertuig van J.J. (57j) stond geparkeerd. Op een bepaald moment horen ze een slag en ziet de eigenaar dat zijn voertuig dwars over de weg staat, het vtg werd aangereden door een onbekend vtg dat de vlucht heeft genomen.
  • Verkeersongeval vlucht op de K Albertlaan te Maaseik om 05.00 uur. G.G. (25j) uit Maaseik rijdt met zijn voertuig tegen verkeersbord op verkeersgeleider rotonde te K. Albertlaan. Voertuig wordt later beschadigd aangetroffen en betrokkene bekent de feiten.
  • Onverantwoord rijgedrag op de Maastrichterstwg/Rijksweg te Maaseik/Dilsen om 23.45 uur. M.D. (25j) uit Maaseik komt met een Ferrari met defect achterlicht voorbijgestoven op de Bospoort. Achtervolging wordt ingezet waarbij 170 Km/u wordt gereden. Uiteindelijk kan de ploeg hem onderscheppen aan Kpt Rijksweg/Haagstraat. Rijbewijs ingetrokken.
  • Vandalisme op Kapelstraat te Dilsen. Ruit ingegooid. Eigenaar heeft iemand zien wegfietsen. Is reeds zoveelste feit in korte periode.
  • Sturen onder invloed op Pannenhuisstraat te Dilsen. S.M. (43j) uit Maaseik, blaast “P”, rijbewijs ingetrokken.
09-05-2010

  • Sturen onder invloed op Maastrichterstwg te Maaseik om 01.20 uur. K.T. (39j) uit Zutendaal blaast “P” en is zeer agressief, moet door passagier in bedwang gehouden worden, rijbewijs ingetrokken.
  • Sturen onder invloed/zonder rijbewijs/Onverantwoord rijgedrag op de Boslaan te Dilsen om 01.30 uur. De politieploeg wil zich vervoegen bij een controledispositief (in het kader van een SLIM-actie) wanneer zij thv het kruispunt Boslaan/Nijverheidslaan te Dilsen-Stokkem een man op de verkeersgeleider aldaar zien urineren. De man staat naast zijn wagen Maserati. De ploeg keert om en onderschept het voertuig. Bestuurster, S.M. (62j) uit Lanaken kan geen rijbewijs tonen. Zij blaast 'P'. Voertuig getakeld.
  • Autodiefstal/sturen onder invloed op te Maaseik om 03.30 uur. Voertuig van een bewoner uit Maaseik werd gestolen, de zoon van de eigenaar achtervolgt het voertuig. De politie kan de wagen onderscheppen en D.D. (25j) arresteren. Betrof de buurman, D.D. (25j) uit Maaseik die tijdens afwezigheid van de eigenaar van het voertuig zich met dienst sleutel toegang tot de woning heeft verschaft. Wilde een beetje gaan oefenen met het oog op het behalen van zijn rijbewijs. Verdachte blaast “P” en heeft een aanrijding gehad met het gestolen voertuig. Rijbewijs ingetrokken en PV opgesteld.