woensdag 12 mei 2010

Die kan zichzelf een stok(je) in zijn wielen steken!

11-05-2010

  • Diefstal op Europalaan te Dilsen. Portefeuille uit boekentas gestolen.
  • Diefstal op Siemenslaan te Dilsen tnv een inwoner uit Maaseik. Motorfiets gestolen.
  • Pieletutteman op Driepaalhoeveweg te Dilsen om 19.15 uur. Er is een man in zijn blote aan het fietsen. Niet meer aangetroffen.
12-05-2010

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 01.50 uur. D.G (36j) uit Diest rijdt richting Maasmechelen, ramt verkeersborden, vliegt over rotonde, landt op zijn dak, ramt verkeersborden en komt tot stilstand in de middenberm van de Rijksweg. Vtg is total loss. Een 86-jarige buurtbewoner heeft het ongeval horen gebeuren en is in zijn nachtkledij en regenjas naar buiten gelopen. Nu is zijn voordeur dichtgewaaid en kan hij niet meer binnen. Raam ingeslagen om bewoner binnen te helpen. De bestuurder is agressief naar de politiemannen toe en blaast “P” waarna hij iedere medewerking stop zet, een bloedproef wordt afgenomen en zijn rijbewijs wordt ingetrokken.
  • Verkeersongeval op de Pannenhuisstraat te Dilsen om 12.46 uur. B.M. (18j) uit Maaseik moet uitwijken voor ree. De auto staat in de gracht langs de rijbaan. De personenwagen heeft enkele paaltjes en platen geraakt. De auto zelf is zwaar gehavend en wordt getakeld door een takeldienst.
  • Verkeersongeval vlucht op de B Philipslaan te Maaseik om 11.45 uur. De geparkeerde wagen van R.L. (73j) uit Maaseik werd door een onbekend voertuig aangereden in de flank.