vrijdag 16 juli 2010

Good Boy, Bad Boy & Good Cop, Bad Cop!

15-07-2010

  • Val fietser op Dijkweg te Maaseik om 17.00 uur. R.C. (34j) uit Houthalen is met zijn fiets gevallen op het jaagpad aan de brug te Voorshoven. Liep hierbij een sleutelbeenbreuk op. Overgebracht naar ziekenhuis.
  • Moeilijkheden met persoon/Niet-verzekerd voertuig/collocatie op Rijksweg te Dilsen. E.R. uit Maaseik rijdt met een wagen met aanhangwagen. De aanhangwagen draagt geen kenteken, de lichten werken niet en hij rijdt 100 km/h over de Rijksweg. Het voertuig is niet verzekerd. Aanvankelijk is hij vriendelijk ondanks de inbreuken die hem ten laste worden gelegd. Wanneer hij in de gaten krijgt dat zijn voertuig getakeld zal worden vraagt hij om nog iets uit de auto te mogen halen en dan start hij de wagen en rijdt de helling in de berm af zodat de auto niet meer kan rijden. Hij wordt agressief. Uiteindelijk kan hij gekalmeerd worden. Enkele uren later meldt de verzekeringsagent dat hij bedreigd werd door E.R. en even later komt hij naar het politiebureel waar hij eveneens volledig door het lint gaat. Uiteindelijk wordt betrokkene gecolloceerd.
  • Onverantwoord rijgedrag op Rijksweg te Dilsen. Motorijder S.N. (34j) uit Peer rijdt meer dan 130 per uur. Rijbewijs ingetrokken.
  • Onverantwoord rijgedrag op Boslaan te Dilsen. Aston Martin bestuurd door H.P. (54j) uit Susteren (NL) rijdt meer dan 140 per uur. Rijbewijs ingetrokken.
16-07-2010

  • Poging diefstal braak op Sportlaan te Maaseik tnv voetbalclub. De dubbele zijdeur die toegang verschaft tot de kleedkamers werd opengestampt. Een poort werd vernield. Er werd niets ontvreemd. Verder onderzoek.