zondag 11 juli 2010

Schutterij Sint Elisabeth Stokkem wint Um!!

10-07-2010

  • Vandalisme op Ketelstraat te Maaseik. Vandalen zijn langsgekomen op het paintballterrein en hebben schade aangebracht. De portefeuille van de vermoedelijke dader werd gevonden. Verder onderzoek.
  • Weerspannigheid op Herenlaakweg te Maaseik. Tijdens een controle nav klachten heeft V.C. uit Maaseik een grote mond en wordt agressief naar de politie toe. Hij wordt geboeid overgebracht ten burele. PV weerspannigheid.
11-07-2010

  • Sturen onder invloed te Maaseik en Dilsen. Tijdens een slim-actie werden ettelijke rijbewijzen ingehouden/ingetrokken. L.D. (31j) uit Buchten (NL). K.Y. (40j) uit Genk. I.S. (25j) uit Dilsen. M.C. (27j) uit Genk, F.M. (39j) uit Susteren (NL), H.Y. (36j) uit Roermond (NL).
  • Vandalisme op Driepaalweg te Maaseik. Enkele brievenbussen omgeduwd. In de Fortstraat is een verkeersbord omver geduwd. De dader(s) verblijven in de kantine van de voetbalclub. Hier zijn een 15-tal jongeren uit Westoeter op voorkamp. Zij zijn op stap geweest en op de terugweg hebben een paar jongeren zich misdragen. De leiding was hier nog niet van op de hoogte en gaat dit oplossen en de schade zal door de daders betaald worden.