zondag 18 juli 2010

Holebi plantage?

17-07-2010

  • Sluikstorten/restanten drugsplantage op Dilserweg/Dorperheideweg te Maaseik. In een bosweg werden een 100-tal potten afkomstig van een plantage gedumpt. Opruiming.
  • Relationeel geschil op Warstraat te Maaseik. Een koppeltje had sinds één jaar een relatie, koppel heeft ruzie gehad. De juffrouw had een fles water gevuld met medicatie. Bedoeling was deze op te drinken omdat de jongen de relatie wilde stopzetten. Hij heeft de fles proberen af te nemen met als gevolg dat ze in mekaars haren zijn gevlogen en hij haar heeft gebeten.
  • Verkeersongeval vlucht op de Hoogbaan te Dilsen om 12.50 uur. Een oudere dame rijdt tegen het geparkeerde voertuig van B.G. uit Dilsen en vervolgt haar weg. De vrouw werd geidentificeerd.
  • Poging diefstal braak op B Prevotlaan te Dilsen. Deur werd gepoogd open te breken doch niet gelukt.
18-07-2010

  • Bijstand medische dienst op L Moenssenslaan te Dilsen. Dienst 100 meldt afkondiging medisch interventieplan Limburg op de Kalei. Dit naar aanleiding van problemen in een jeugdkamp van een jeugdvereniging uit Vichte. Politie, medische diensten en de brandweer ter plaatse. Van de 30 initiële zieke kinderen werden er 9 overgebracht naar drie verschillende ziekenhuizen. Andere kinderen kunnen ter plaatse blijven voor verzorging. Vooralsnog geen problemen bij andere jeugdkampen. Burgemeester komt ook ter plaatse. Nodige afspraken worden gemaakt tussen alle betrokken diensten. Vermoedelijk betreft het een voedselintoxicatie. Omstreeks 05.45 uur blijven 4 van de 9 kinderen verder opgenomen in de ziekenhuizen, de anderen komen terug. Omstreeks 08.30 uur is er een grote toeloop van persmensen n.a.v. de voedselvergiftiging. Burgemeester ter plaatse, het kamp zal om 10.30 uur ontruimd worden.
  • Sturen onder invloed op Diestersteenweg te Maaseik. E.F. (47j) uit Maaseik blaast “P”, rijbewijs ingetrokken.