maandag 12 juli 2010

Hij kon er geen weerstand aan bieden.

12-07-2010

  • Vandalisme op Lichtstraat te Dilsen. Olie op klinkers gegoten, bloemen vernield enz.
  • Pieletutteman op de Brugstraat te Dilsen. Een inwoonster was met haar zoon aan de WeerstandsKapel. Haar zoon ging joggen en zij wandelde in de buurt. Op het smalle paadje achter de kapel stond plots een volledig naakte man. Deze was zich aan het masturberen. Meldster is gewoon weggegaan.
  • Bedreigingen/slagen op Watermolenstraat te Dilsen. Deze morgen heeft de postbode problemen gehad met een bewoner. Hij stopte aan diens woning in de kiezel, deponeerde de post en reed verder. Toen hij aan de volgende woning was kwam de bewoner naar buiten en riep hem terug. Toen de postbode stopte greep hij hem bij de kraag en dreigde hem van de bromfiets te slaan als hij nog eens de kiezel door elkaar reed.
  • Blikseminslag/brand op Broekstraat te Maaseik. Melding dat rook van onder het dak uitkomt van een woning. Brandweer gaat ter plaatse. Even later komt brand van onder het dak van de naastgelegen woning. Brandweer snel tussen kunnen komen. Straat werd gedeeltelijk afgezet voor brandweer. Geen gekwetsten. Oorzaak betreft blikseminslag. Brand- en waterschade in beide woningen. Brandweer gaat dak afdekken met zeil. Burgemeester tevens ter plaatse geweest. Volgens brandweer is bliksem vermoedelijk ingeslagen op het ene dak en heeft een vuurbal zich verplaatst naar het tweede dak.