vrijdag 2 juli 2010

Mijn auto wou verkoeling zoeken onder de tent!

01-07-2010

  • Verkeersongeval op de Koningin Astridlaan te Maaseik om 14.15 uur. L.J. komt de rijbaan opgereden vanuit een parking. Het voertuig van betrokkene valt stil op de rijbaan. De bestuurders van twee aankomende voertuigen zien dit te laat, waardoor het tot een aanrijding komt tussen de 3 voertuigen. Het voertuig van L.J. was niet verzekerd. Het werd in beslag genomen en getakeld.
  • Diefstal uit voertuig op de Smoutweg te Maaseik. Het voertuig van W.S. stond geparkeerd met de vensters gedeeltelijk open. Er werden spullen uit het voertuig meegenomen. De ploeg heeft een verdachte kunnen oppakken.
  • Verkeersongeval op de Bosmolenlaan te Maaseik om 14.34 uur. Een voertuig heeft beschadigingen aangebracht aan een zonnetent. De betrokken partijen gaan het onderling regelen.
  • Verkeersongeval op de Bloemendaalstraat te Dilsen-Stokkem om 14.22 uur. Een motorrijder is gevallen. Betrokkene is bij bewustzijn en bloed aan het hoofd. Betrokkene werd overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 18.03 uur. B.R. stond geparkeerd op een parking, waarna er een aanrijding gebeurd is met een vertrekkend voertuig. De partijen hebben zelf het aanrijdingsformulier ingevuld.

02-07-2010

  • Heterdaad diefstal op de Oude-Kerkstraat te Dilsen-Stokkem. Enkele jongeren hebben de voordeur opengebroken en zijn gevlucht na het inwerking treden van het alarm. De klacht werd geacteerd.