zaterdag 11 september 2010

Amigo op zijne Amigo belandt in de Amigo..

10-09-2010

  • Wateroverlast op A Sauwenlaan te Dilsen om 16.15 uur. De politieploeg komt uit bij een waterlek. Water borrelt uit de grond op de scheiding van voetpad en rijbaan. Verkeersregeling totdat watermaatschappij ter plaatse is.
  • Diefstal op Rijksweg te Dilsen. Portefeuille werd gestolen uit kleedkamer CC Dilsen.
  • Sturen onder invloed op de Rijksweg te Dilsen om 22.00 uur. B.J. (41j) uit Maaseik reed zwalpend met de bromfiets klasse A over de Maastrichtersteenweg. Betrokkene bracht ander weggebruikers en zichzelf in gevaar door te slingeren over de gehele breedte van de twee rijbanen. De bestuurder blaast "P" en pleegde verzet, hij werd ter ontnuchtering in de amigo geplaatst.
11-09-2010

  • Poging diefstal braak heterdaad op Rijksweg te Dilsen. Enkele onbekenden hebben aan de toegangsdeur gemorreld, op het eerste zicht niets weg. Verder onderzoek.
  • Vandalisme/dronken sturen op Rotsheide te Dilsen om 05.30 uur. N.H. (22j) uit Kinrooi komt met enkele vrienden terug van een vermaakuitstap. Thv Rotsheide met de Rijksweg besluit hij met zijn voertuig enkele rondjes te rijden op een grasperk. Dit grasperk wordt hierdoor zwaar beschadigd. De politieploeg kan hem onderscheppen. Hij blaast "P". Rijbewijs ingetrokken.