zaterdag 4 september 2010

.O.RA ..N ....JE!

03-09-2010

  • Verkeersongeval op de Bosmolenlaan te Maaseik om 08.15 uur. Aanrijding tussen G.M. (51j) uit Dilsen en V.M. (25j) uit Maaseik, EAF.
  • Sluikstorten op Maasweg te Maaseik. Melder ziet bestuurder van voertuig afval storten op terreinen van Dragetra. De eigenaar van het voertuig uit Lochristi zal geïnterpelleerd worden.
  • Poging diefstal op Gaspeldoornstraat te Dilsen. Omstreeks 18.58 uur is een manspersoon de showroom van een firma in dakwerken binnen gegaan. Hij had zijn voertuig iets terug in de straat geparkeerd. Hij is in de showroom gebleven gedurende een tiental minuten. Hij heeft ook de garage en de woonruimte betreden. Hij werd daar betrapt door één van de personeelsleden die nog aanwezig was in het pand waarna hij het pand verliet. De verdachte werd geïdentificeerd, verder onderzoek.
  • Poging diefstal braak op Dopheidestraat te Dilsen. Meldster hoorde de hond aanhoudend blaffen. Zij begeeft zich naar de keuken. Aldaar hoort ze iemand aan de achterdeur prutsen. Er werden lichte inkepingen vastgesteld thv het slot op de achterdeur.
  • Diefstal op Dopheidestraat te Dilsen. De melder(NL) heeft voor de woning een slinger hangen met daarop de tekst "HOERA EEN MEISJE". De buurman heeft gezien dat onbekende(n) een gedeelte van de slinger hebben meegenomen.
04-09-2010

  • Niet-verzekerd voertuig/geen geldig rijbewijs op B Philipslaan te Maaseik. S.M. uit Maaseik kan geen rijbewijs tonen, hij beweert dat het bij zijn vader ligt. Hij kan tevens geen geldige verzekering voorleggen, takeling voertuig.