dinsdag 28 september 2010

De appel én de boom vallen...

27-09-2010

  • Verkeersongeval op de Acht Meilaan te Maaseik om 16.10 uur. J.G. (19j) uit Maaseik rijdt op zijn bromfiets over de Bosmolenlaan in de richting van de Acht Meilaan. Hij kijkt links en rechts op het kruispunt, maar stopt niet. Volgens hem is het veilig om het kruispunt op te rijden en draait linksaf in de richting van Kinrooi. Op het moment dat hij op het midden van de rijbaan is, ziet hij de VW Golf bestuurd door E.G. (31j) uit Maaseik niet die uit de richting van Maaseik centrum rijdt. J.G. kan de aanrijding niet meer vermijden en wordt gegrepen door de auto. De bromfietser wordt naar spoed gebracht waar een wonde gehecht dient te worden.
  • Verkeersongeval op de Acht Meilaan om 17.00 uur. J.M. is onderweg naar het verkeersongeval waarbij zijn zoon J.G. bij betrokken is. Hij wil een U-turn maken richting Kinrooi vertrekkend vanaf de parkeerstrook rijrichting Maaseik. Hierbij komt het tot een aanrijding met N.B. (19j) uit Maaseik. N.B. werd overgebracht naar het ziekenhuis te Maaseik.
  • Verkeersongeval op de Hoevenstraat te Maaseik om 18.00 uur. V.G. (24j) uit Maaseik verliest in de bocht de ctl over zijn vtg, slipt en komt terecht in de berm waarbij een verkeersbord geraakt wordt.
28-09-2010

  • Niet-verzekerd voertuig op H V Der Goesstraat te Maaseik. Een peugeot stond op de parking met twee verschillende duplicaat nrpl. De duplicaat aan de achterzijde is zelfs voorzien van een namaak stempel !! Overtreder N.F. uit Maaseik zijn voertuig werd getakeld.
  • Sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen. K.L. (56j) uit Antwerpen blaast "P". Rijbewijs werd ingetrokken.
  • Diefstal aanhangwagen op Rijksweg te Dilsen.
!!! Wegenwerken op de Maastrichtersteenweg / K Boudewijnlaan (N78-N78b) werden uitgesteld tot maandagnacht 4 oktober 2010 !!!
In de nacht wordt het volledige kruispunt Koning Boudewijnlaan – Maastrichtersteenweg heraangelegd. Het kruispunt zal hiervoor volledig afgesloten worden vanaf 21.00 uur. Een omleiding is voorzien. Er kan dus wel wat verkeershinder verwacht worden.