maandag 24 maart 2014

Chevrommelet..


23-03-2014
  • Verkeersongeval op de Maaseikerlaan te Maaseik om 13.30 uur. K.P. (70j) en G.S. (27j) rijden beiden achteruit vanuit hun oprit de Maaseikerlaan op. Ze komen achterwaarts met elkaar in aanrijding.
  • Brand op de Meerkensstraat te Dilsen om 23.00 uur. Betreft het bedrijventerrein van 3R recycling. Buiten op het terrein hebben tientallen bigbags met inhoud rubberkorrels vuur gevat. Brandweer met verschillende ploegen ter plaatse. Aan de kant van de brand, heeft het gebouw minimale schade opgelopen. Op het moment van het ontstaan van de brand waren in de bedrijfshal 2 mensen van de nachtpost aanwezig, deze hebben een brandgeur waargenomen en de brand opgemerkt. Brandweer en politie onderzoeken de mogelijke oorzaak.  

24-03-2014
  • Poging diefstal braak op Siemenslaan te Dilsen. In de bedrijfshal werd een deur geforceerd die toegang geeft tot de burelen. Het alarm is in werking getreden en de vermoedelijke daders zijn onverrichterzake vertrokken.  
  • Verkeersongeval op de Boslaan  te Dilsen om 12.00 uur. G.T. (19j) uit Genk rijdt met zijn wagen Chevrolet over de Boslaan vanuit Genk in de richting van Dilsen-Stokkem. Ter hoogte van de rotonde rijdt hij om onbekende reden tegen de rotonde en komt aan de andere kant van de rotonde tot stilstand op de rechterzijde van het voertuig. De bestuurder raakte licht gewond, voertuig perte totale.