woensdag 26 maart 2014

Rust in vrede!


25-03-2014
  • Winkeldiefstal op O Kerkstraat te Dilsen. Een 25-jarige vrouw is vergezeld door 2 van haar 6 kinderen. Ze heeft enkele dingen gestolen in het kruidvat. PV opgesteld.
  • Verkeersongeval dodelijke afloop op Boslaan te Dilsen om 22.30 uur. Bestuurder D.A. (33j) uit Maaseik rijdt over de Boslaan in de richting van Genk. Een 300-tal meter voorbij de verkeerslichten komt het voertuig rechts in de berm terecht om vervolgens na een slip op de middenberm tegen een boom terecht te komen. De camionette komt met de rechterflank tegen de boom terecht. De bestuurder overlijdt ter plaatse. De dienst Slachtofferbejegening werd ingelicht ter ondersteuning van de naasten. De politiezone Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan nabestaanden, familie en vrienden.
  • Gauwdiefstal op Scholtisplein te Maaseik. Een bewoonster haar portemonnaie werd gestolen.

26-03-2014
  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 08.00 uur. K.M. (17j) volgt het fietspad naast de Maastrichtersteenweg in de richting van de Stationstraat met zijn bromfiets klasse B. M.P. (23j) uit Dilsen wil thv het kruispunt Maastrichtersteenweg/Stationstraat met zijn wagen rechts afslaan om de Maastrichtersteenweg te volgen doch ziet de bromfietser niet met een botsing tot gevolg.
  • Verkeersongeval op de Maaseikerlaan te Maaseik om 09.30 uur. J.A. (52j) wil met haar wagen vanuit de Misweg rechtsaf de Maaseikerlaan opdraaien. Fietster T.E. (66j) bevindt zich op het fietspad links van de rijbaan in de richting Neeroeteren. J.A ziet haar niet met aanrijding tot gevolg.