donderdag 27 maart 2014

TrING!! MeldING!! PhishING!! HoudING?? OplossING!!


26-03-2014
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 17.30 uur. G.M. (81j) uit Dilsen wilde de parking van het cultureel centrum verlaten en de Europalaan oprijden richting Dilsen-centrum. C.S. (52j) uit Dilsen reed met zijn voertuig over de Europalaan richting Rijksweg en werd in zijn rechterflank aangereden.

27-03-2014
  • Brand op Kruishoefstraat te Dilsen. Bijbouw aan de rechterzijde van de garage is uitgebrand.
  • Verkeersongeval op de Heppersteenweg te Maaseik om 12.00 uur. H.F. (57j) uit Maaseik en B.K. (44j) uit Kinrooi raken elkaar tijdens het kruisen. EAF.

 

Phishing


Het Phishing-virus blijft zich uitbreiden. Onlangs ontvingen enkele mensen een mail van ING met de melding dat de account geblokkeerd was. Na het doorklikken op een link voor te deblokkeren, wordt gevraagd bijkomende informatie te geven (identificatie). Hierbij werd zelfs een nummer opgegeven die diende ingegeven te worden, waarbij toegang verkregen wordt tot uw rekening.

OplossING
 
We geven de raad dat bij de geringste  twijfel, men zelf een gekend kantoor of hoofdkantoor dient te contacteren. We raden ook aan om absoluut geen informatie via het internet door te geven, daar een bank dit nooit op deze wijze zou vragen!

 

Meer informatie over deze werkwijze vindt u terug op de website van ING: http://goo.gl/gDQ3pd .