zaterdag 15 maart 2014

Oproep Getuigen.


14-03-2014
  • Verkeersongeval op de Drievekkenweg te Maaseik om 13.00 uur. Fietser B.M. komt ten val en wordt licht gekwetst.
  • Verkeersongeval op de Verloren Kost te Maaseik om 15.40 uur. Fietster V.L. (13j) komt lichtjes in aanrijding met wagen van V.J. (75j).
  • Verkeersongeval op de P Geunsstraat te Maaseik om 16.30 uur. V.M. (18j- Ned) komt van school over de Weertersteenweg richting Maaseik en slaat af richting de Pieter Geunsstraat. Over het fietspad richting Kinrooi rijdt bromfietster S.M. (38j). V.M rijdt frontaal in op de linkerzijde van de bromfiets. S.M. is gewond overgebracht naar ziekenhuis Maas en Kempen.
  • Diefstal op Markt te Maaseik. Fiets uit gemeenschappelijke hal gestolen.
  • Vandalisme op Rijksweg te Dilsen. Spiegel van geparkeerde wagen werd afgebroken door vermoedelijk een  bromfietser.
  • Niet-verzekerd voertuig op Rijksweg te Dilsen. Voertuig van D.T. uit Hasselt werd getakeld.
  • Verkeersongeval op de Schoolstraat te Dilsen om 15.10 uur. J.I. (30j) wil het kruispunt rechtover steken richting Humaniora. Op dat moment komt B.E. (81j) over de Vlessersweg gereden in de ri van de Boslaan, zonder hierbij voorrang te verlenen, met een botsing tot gevolg. EAF.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 19.30 uur. S.G. (51j) uit Riemst staat langs de Rijksweg (richting Maaseik) en wil linksomkeer maken om naar Genk te kunnen rijden. J.H. (58j) rijdt op de linkerrijstrook van de Rijksweg richting Maaseik. S.G. rijdt met zijn voertuig voor J.H. in waardoor beiden in aanrijding komen. EAF.
  • Schoorsteenbrand op Nachtegaallaan te Dilsen. BW blust.


Oproep getuigen Hold-up Shell

Hold-up op Maastrichtersteenweg te Maaseik op 14 Maart 2014 om 19.50 uur. Overval op Shell tankstation. Tegen sluitingstijd komen 2 manspersonen, in het donker gekleed, de shop van het tankstation, binnen. Beide personen hebben een handvuurwapen vast en bedreigen de bediende. Eén van beide overvallers begeeft zich achter de toog en laat zich, onder bedreiging van het handvuurwapen, geld overhandigen. Beide personen verlaten vliegensvlug de shop en vertrekken met een klaarstaand voertuig in de richting van Dilsen-Stokkem, vermoedelijk een klein donkerkleurig voertuig. Recherche doet sporenonderzoek. Buit onbekend. De politie verzoekt getuigen die inlichtingen kunnen verschaffen ivm het vluchtvoertuig contact op te nemen met de politie Maasland op Tf-nummer 089/569211.