zondag 19 juli 2015

Betrappingsgevaar...

18-07-2015
  • Diefstal op Driepaalweg te Maaseik. De wildcamera werd gestolen. Wordt opgevolgd.
  • Winkeldiefstal op Kolonel Aertsplein te Maaseik. S.M. (22j) haar portefeuille, gsm en autosleutels werden meegenomen. Camerabeelden worden geraadpleegd. De voorwerpen werden teruggevonden in de auto van een winkelierster. PV werd opgesteld.
  • Poging diefstal braak op Arnold-Sauwenlaan te Dilsen-Stokkem. Onbekenden hebben getracht in te breken in het jeugdhuis doch zijn hier niet in geslaagd. Verder onderzoek volgt.
  • Opzettelijke beschadigingen voertuig op Boslaan te Dilsen-Stokkem. Er werden krassen aangebracht over het gehele voertuig en de banden werden afgelaten. Verder onderzoek volgt.
19-07-2015
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 06.25 uur. K.S. (30j) wil rechts afslaan naar de Brugstraat maar is naar eigen zeggen moeten uitwijken voor een voertuig dat uit deze straat gereden kwam. Betrokkene komt na het uitwijkmanoeuvre terecht in het bos en komt zo in aanrijding met een boom. Bij controle van de boorddocumenten blijkt dat de verzekering vervallen is. Bij het afleggen van een ademtest blaast betrokkene ‘Alarm’. Voertuig wordt getakeld wegens niet verzekering. Rijbewijs wordt ingehouden. PV wordt opgesteld.