dinsdag 14 juli 2015

Van een slippertje kun je ook zwanger geraken.


13-07-2015
  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 18.30 uur. O.L. (24j) uit Genk rijdt op de Maastrichtersteenweg en draait rechtsaf de koning Boudewijnlaan op. In de bocht begint haar wagen te slippen waardoor ze over de middenberm heen schuift. Hier raakt ze E.M. (22j) uit Maaseik die de Koning Boudewijnlaan te voet aan het oversteken is. De jongeman raakt lichtgewond.
  • Verkeersongeval op de Hoevenstraat te Maaseik om 20.30 uur. V.S. (23j) uit Opglabbeek volgt de Hoevenstraat en begint in de bocht te slippen en komt tegen een geparkeerd voertuig aan en raakt vervolgens de voorgevel van een woning. Zij wordt overgebracht naar het ziekenhuis met lichte verwondingen.
  • Verkeersongeval op de Europalaan om 16.45 uur. A.Y. (30j) uit Maasmechelen moet stoppen voor de verkeerslichten kruispunt Rijksweg/ Europalaan. G.M. (31j) merkt dit te laat op, slipt en ze rijdt er achterop. Passagier D.O. (27j) is zwanger. Check-up bij de huisdokter.
  • Sturen onder invloed/weerspannigheid op Rijksweg te Dilsen om 23.50 uur. Op de Koppelstraat wil de politieploeg een wagen controleren doch deze stopt niet als ze met zwaailicht en sirene achter hem aanrijden. Uiteindelijk kunnen ze hem toch intercepteren. A.G. (53j) is bijzonder weerspannig. Arrestatie en in amigo ter ontnuchtering. Intrekking rijbewijs.

14-07-2015
  • Vandalisme op Valderenstraat te Maaseik. Tijdens de nacht werden er kiezelsteentjes gegooid tegen de glazen voordeur waardoor er verschillende kleine inslagen en een stervormige barst zijn.  Verdachten zijn allochtone tieners uit de buurt, verder onderzoek.