donderdag 30 juli 2015

Voorbereiding op een tête-à-tête?

29-07-2015
  • Diefstal op Markt te Maaseik. Op een buitenterras werden in de afgelopen maand twee stoelen en een houten tafel meegenomen. Op het terras wordt ook veel rommel achtergelaten.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Weertersteenweg te Maaseik om 19.51 uur. Aanrijding tussen een personenwagen en een Nederlandse vrachtwagen. Partijen hebben het al geregeld bij onze aankomst.
  • Verzekering op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Naar aanleiding van het weggedrag, gaan wij over tot controle van een bromfietser. De bestuurder uit Bilzen kan ons geen enkel boorddocument overhandigen en is ook niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De bromfiets wordt getakeld wegens vermoeden niet verzekering. PV werd opgesteld en nodige inlichtingen werden gegeven.
30-07-2015
  • Verkeersongeval stoffelijk op Duivelsbrugweg te Maaseik om 8.10 uur. T.S. (42j) uit Maaseik verleent op het kruispunt Derde Straat/Waaierhofstraat/Duivelsbrugweg geen voorrang aan P.V. (25j) uit Heerlen (NL), wanneer ze elkaar kruisen. De voertuigen raken elkaar licht. Eén voertuig komt in het lager gelegen veld tot stilstand, met daarbij nog het verkeersbord B17 meenemend. Onderlinge regeling.