vrijdag 3 juli 2015

South Park in Dilsen?


02-07-2015
  • Wegvervorming op Kantonsweg te Dilsen om 17.20 uur. Het fietspad aan het kruispunt van de Kantonsweg met de E Dorlaan is een 15-tal centimeter omhoog gekomen.
  • Verkeersagressie op de Damiaan te Dilsen om 19.00 uur. D.K. (23j) fietst met de koersfiets over het fietspad over de winterdijk. Er staat een blauwe Peugeot met Nederlands kenteken op het fietspad. Hij zegt tegen de bestuurder dat hij daar niet mag komen. De bestuurder volgt hem dan en rijdt hem opzettelijk van het fietspad. De fietser komt ten val en krijgt nadien nog enkele klappen. Verder onderzoek.  

03-07-2015
  • Verdachte toestand/Jongerenproblematiek op Rijksweg te Dilsen om 03.00 uur. De politieploeg bemerkt 4 jongens van 12 jaar op dewelke in de richting van Dilsen centrum wandelen. Eén van hen zegt dat zijn 3 vrienden bij hem thuis in een tent blijven overnachten. Omdat ze dorst kregen besloten ze naar de nachtwinkel te wandelen. Ouders gewekt en ingelicht. Zij wisten natuurlijk van niks. Pa gaat het viertal oppikken.
  • Verkeersongeval op de Heuvelsvenlaan te Dilsen om 07.00 uur. C.S. (49j) wilde vanuit de Heuvelsvenlaan de Boslaan oversteken. Hij ziet B.F. (30j) uit Maasmechelen niet die over de Boslaan rijdt. Botsing, EAF.
  • Nachtlawaai op Maaseikerlaan te Maaseik om 01.30 uur. Ter plaatse was er op de speelplaats een feestje. Muziek uitgezet.  
  • Geurhinder/bevuiling wegdek op Hepperstraat te Maaseik. Op meerdere plaatsen in het centrum van Maaseik ligt afvalwater op het wegdek. Dit geeft een sterke geur van verrotting die met het warme weer hinderlijk is. De vuilniswagen werd aangetroffen en gevraagd om het vuilnis niet samen te persen in het centrum. Brandweer ruimt op.