woensdag 1 juli 2015

Gelukkig was hij handtastelijk!


30-06-2015
  • Heterdaad diefstal braak op Everstraat te Maaseik om 15.40 uur. Een man gaat op bezoek bij zijn schoonmoeder. Wanneer hij via de voordeur de woning wil betreden stelt hij vast dat deze openstaat. Hij gaat de woning binnen en komt in de hal twee zigeunervrouwen tegen. Hij probeert de vrouwen tegen te houden en het komt tot een strubbeling waarbij de twee vrouwen hun handtassen dienen achter te laten. Hierin zit het paspoort van één verdachte en eigendommen van de bewoonster. Verdachten nemen de vlucht en kunnen niet meer aangetroffen worden. Personen worden geseind en verder onderzoek volgt.    
  • Diefstal braak op Borglaan te Maaseik om 18.50 uur. Binnen via geforceerde deur. Geld en juwelen weg.
  • Nachtlawaai op Leeuwerikstraat te Maaseik om 23.30 uur. Ter plaatse is een feestje bezig. Muziek werd stiller gezet zonder probleem.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 16.00 uur. S.B. (37j) rijdt tegen D1 met lichtkegel, regeling.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 16.15 uur. V.M. (75j) uit Kinrooi rijdt vanop een parking de Rijksweg op en ziet A.H. (25j) niet met een aanrijding tot gevolg. Takeling voertuigen en beiden gekwetst naar ziekenhuis.

01-07-2015
  • Brand op Boslaan om 10.00 uur. Melding van grote rookpluim komende uit de regio Lanklaar, meer bepaald tussen het nieuwe viaduct en Lanklaar industrieterrein. Blijkt stofwolk afkomstig van wegenwerken in uitvoering.
  • Verkeersongeval op de Pannenhuisstraat te Dilsen om 07.30 uur. Motard J.P. (51j) wil de Europalaan oversteken om het industrieterrein op te rijden. Door de laagstaande zon ziet hij fietser W.X (41j) niet. De fietser probeert nog te remmen maar kan de moto niet meer ontwijken en komt ten val. Gekwetst naar ziekenhuis.