zondag 12 juli 2015

Die zal wel ZUUR gekeken hebben.


11-07-2015
  • Verkeersongeval op de Komweg te Maaseik om 10.30 uur. S.L. (70j) rijdt met zijn Mercedes richting 't Eilandje. Thv de middenberm neemt hij de verplichte rechterzijde. Vanuit de andere richting komen vier wielertoeristen die het D1 bord negeren en langs linkerzijde van de middenberm rijden. De bestuurder en de fietsers zien elkaar te laat en het komt tot een aanrijding tussen de Mercedes en 2 fietsers die niet kunnen uitwijken. Beide fietsers zijn naar het hospitaal van Maaseik gebracht om eerste zorgen te krijgen. Betroffen V.J. (39j) uit Bocholt en R.T. (32j) uit Wijk en Aalburg (NL).
  • Verkeersongeval op de V Eycklaan te Maaseik om 12.50 uur. C.D. (35j)  rijdt tegen paaltje. EAF.
  • Winkeldiefstal op B Philipslaan te Maaseik om 16.30 uur. Winkelverantwoordelijke van Beterland meldt een winkeldiefstal van een speaker met opladers en stekker, totale waarde ongeveer 35 euro. Daders niet meer ter plaatse. Verder onderzoek.
  • Nachtlawaai op Rijksweg om 23.30 uur.  Lawaai bij horecazaak. Ter plaatse geweest, eigenaar aangesproken. Heeft een vergunning doch gaat proberen om de bas iets minder te zetten.

12-07-2015
  • Bedreiging met wapen op Noteborn te Dilsen om 00.10 uur. Een ruzie tussen twee mannen waarbij de één de andere zijn wagen met een honkbalknuppel bewerkt. Verder onderzoek.
  • Aantreffen geseind persoon/sturen zonder rijbewijs/niet-verzekerd voertuig enz.. op Kempenstraat te Dilsen om 00.50 uur. Voertuig CITROEN verplaatst zich over de N78 richting Dilsen. Controle voertuig en chauffeur. Nummerplaat werd onlangs gestolen te Genk. Betrokkene geeft valse identiteit op. Betreft E.A. (35j). Hij heeft ook een gestolen brieventas bij. Voertuig CITROEN is niet ingeschreven / niet verzekerd / niet gekeurd, takeling.
  • Nachtlawaai op K Aertsplein om 00.10 uur. 20-tal jongeren zitten op de banken, zitten te dealen, te roken en lawaai te maken volgens melder. Jongeren aangesproken zullen het rustig houden.