dinsdag 1 maart 2016

Afspraak is afspraak!


29-02-2016
  • Vandalisme op Hermesstraat te Maaseik. Raam van wagen werd bekrast.
01-03-2016
  • Verkeersongeval op de Eekhoornlaan te Dilsen om 09.00 uur. V.D. (27j) uit Maasmechelen rijdt op de Merellaan en wil rechts afslaan naar de Eekhoornlaan. M.L. (65j) rijdt op de Eekhoornlaan en geeft geen voorrang met een botsing tot gevolg.
  • Niet-verzekerd voertuig op de Rijksweg te Dilsen om 11.20 uur. V.M. (54j) uit Bocholt zijn lichte vrachtwagen is niet verzekerd, takeling. 


Afsprakensysteem Politie Maasland vanaf 1/3/2016

Vanaf vandaag wordt er gewerkt met een afsprakensysteem. Wij bieden u de mogelijkheid om vooraf een afspraak te maken waardoor u niet nodeloos moet wachten en voorrang geniet op klanten zonder afspraak. Dit biedt ons ook de mogelijkheid om op voorhand in sommige gevallen het dossier reeds voor te bereiden, waardoor u sneller geholpen wordt.
Voor dringende gevallen :  Kies “101”.

Voor niet-dringende gevallen : Via Police-on-Web (https://www.policeonweb.be ). Een online aangifte is mogelijk voor het aanmelden van een alarmsysteem, het aanvragen van afwezigheidstoezicht, aangifte van fiets- en bromfietsdiefstal, winkeldiefstal, diverse beschadigingen en graffiti.

Voor een algemene afspraak te maken met onze onthaaldiensten klik op de link voor:

-          Commissariaat Maaseik: Afspraak Maaseik

-          Commissariaat Dilsen-Stokkem: Afspraak Dilsen-Stokkem

Voor een afspraak met een gespecialiseerde dienst (verkeer, jeugd & sociaal of een wijkagent) :  telefoneer 089/56 92 11 waar een medewerker u zal begeleiden naar een afspraak.
U kan tijdens de kantooruren nog steeds terecht op het onthaal te Maaseik zonder afspraak. Hou er dan wel rekening mee, dat mensen met een afspraak voorrang krijgen.
Meer info zie website: www.politie-maasland.be .