zaterdag 5 maart 2016

Scenario voor nieuwe Dumb & Dumber?


04-03-2016
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 16.50 uur. Aanrijding tussen K.B. uit Maasmechelen en A.Y. (23j), EAF.
  • Verkeersongeval op de Kantonsweg te Dilsen om 20.40 uur. S.S. (29j) uit Maasmechelen rijdt over de Kantonsweg, ziet de Rozenlaan niet en verleent geen voorrang aan N.K. (27j). EAF.
  • Verkeersongeval vlucht/sturen onder invloed/weerspannigheid op Boslaan te Dilsen om 23.55 uur. Tijdens het aanrijden kruist de politieploeg een beschadigde wagen met 4 pinkers in werking, zonder voorbumper, zonder voorlichten. Interceptie. T.S. (21j) blaast P, wordt plots agressief en wordt geboeid. Hij wordt ter ontnuchtering in de amigo opgesloten en zijn rijbewijs wordt ingetrokken.
  • Verkeersongeval vlucht op K Aertsplein te Maaseik. Onbekende rijdt tegen voertuig van V.M. (21j).
  • Sociale inspectie/vreemdelingenwetgeving op Markt te Maaseik om 16.30 uur. Illegaal aangetroffen door sociale inspectie in restaurant. De man krijgt bevel grondgebied te verlaten.

05-03-2016
  • Verkeersongeval/dronken sturen/opzettelijke slagen/niet verzekerd voertuig/weerspannigheid op de Breeërweg te Maaseik om 02.30 uur. J.S. (27j) en E.J. (34j) rijden op de Breeërweg in de richting van Neeroeteren en krijgen vlak voor de brug een kop-staart aanrijding. Beide partijen stappen uit en het komt tot een handgemeen. Gezien beiden onder invloed van alcohol zijn, besluiten ze samen tot een onderlinge regeling te komen en gaan naar de woning van J.S. Ter plaatse komen beide partijen niet tot een vergelijk en hierop belt E.J. de politie. Wanneer de politieploeg ter plaatse komt heeft J.S. ondertussen ruzie met zijn vriendin. J.S. is weerspannig en wordt ter ontnuchtering overgebracht naar de amigo. Beiden blazen P. Het voertuig van E.J. wordt getakeld wegens niet-verzekerd. Rijbewijzen worden ingetrokken.