maandag 7 maart 2016

Stoethaspel!


06-03-2016
  • Verkeersongeval op Koningin Astridlaan te Maaseik om 18.09 uur. Aanrijding tussen fietster G.A. en K.O. (29j) zijn voertuig.
  • Moeilijkheden met dronken personen op Acht Meilaan te Maaseik om 20.10 uur. Er liggen drie dronken personen voor de deur, twee vrouwen en een man. Zijn aan het wachten op hun BOB. Geholpen in hun taxi te stappen.
  • Dronken persoon op Kleine Kerkstraat te Maaseik om 23.34 uur. Na de halfvastenstoet had een  25-jarige man iets te diep in het glas gekeken en was daardoor een paar maal tegen de grond gegaan. Ambulance is ter plaatse en brengt hem naar het ziekenhuis te Maaseik. Daar moest hij een nachtje blijven, de ouders zijn op de hoogte gebracht en ter plaatse gekomen.
  • Verkeersongeval op Boslaan te Dilsen om 17.32 uur. T.J. (51j) uit Genk komt uit de richting van As en merkt het rondpunt te laat op. Door de regenval en het natte wegdek kan hij niet meer tijdig stoppen en heeft hij met de linker voorzijde van zijn voertuig de rotonde geraakt. Voertuig getakeld.