zondag 27 maart 2016

Vrolijk Paasfeest!


26-03-2016
  • Verkeersongeval op de Bospoort te Maaseik om 09.30 uur. Bromfietster V.J. (72j) staat stil op het rondpunt Bospoort. Zij heeft de intentie om rechtsaf te draaien doch wordt langs achter aangereden door H.F. (43j) die verblind werd door de laaghangende zon.  Bromfietster naar het ziekenhuis te Maaseik.
  • Verkeersongeval op de O Kerkstraat te Dilsen om 12.00 uur. B.A. (84j) heeft niet goed opgelet tijdens het achteruit rijden en is tegen de wagen van H.P. (55j) gereden. Er is een aanzienlijke schade aan de bumper. EAF.
  • Poging Brandstichting op Dorpsstraat te Dilsen om 23.40 uur. Een misnoegde klant die de toegang tot een horecazaak werd ontzegd heeft aan de inkomhal getracht de zaak in brand te steken. Hij werd overmeesterd door een andere klant. Verder onderzoek.

27-03-2016
  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 03.30 uur. V.P. (21j) uit Brugge rijdt over de Diestersteenweg in de richting van Maaseik. Hij valt in slaap en verlaat de rijbaan aan de linkerzijde gezien zijn rijrichting. Hier komt hij in aanrijding met een verlichtingspaal en een eikenboom. Vervolgens gaat het voertuig over de kop en komt terecht in een lager gelegen weiland. Zwaar gekwetst naar ziekenhuis.