vrijdag 4 maart 2016

Ongeluk bij een ongeluk bij ...!


03-03-2016
  • Drugs/handel op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 14.50 uur. Tijdens patrouille ziet de politieploeg een voertuig met defecte verlichting rijden. Interceptie. Tijdens controle bemerken de inspecteurs een cannabisgeur vanuit het voertuig. Bestuurder L.K. uit Genk en passagiers E.R. uit Opglabbeek en H.B. uit Meeuwen worden gefouilleerd. Alle drie zijn ze in het bezit van grote sommen geld. Er worden tevens enkele zakjes cannabis aangetroffen. De drie worden gearresteerd. Huiszoekingen worden uitgevoerd waarbij nog drugs aangetroffen worden. L.K. en E.R. worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en opgesloten in de gevangenis.
  • Verkeersongeval op de Weg naar As te Maaseik om 22.30 uur. S.T. (25j) uit Bree haalt G.H. (55j) in. Op dat moment slaat G.H. af naar links met een aanrijding tot gevolg. EAF.
  • Vandalisme op Poelstraat te Dilsen. Voertuig werd bekrast, hij verdenkt zijn ex.

04-03-2016
  • Verkeersongeval/sturen onder invloed op de Boslaan te Dilsen om 08.15 uur. V.J. (23j) uit Houthalen werd na zijn nachtpost ontslagen en rijdt naar huis. H.I. (45j) stil voor de rode lichten. V.J. knalt er achterop. Hij wordt gewond naar het ziekenhuis gebracht, hij is onder invloed, zijn rijbewijs wordt ingetrokken.