dinsdag 22 maart 2016

Pijn, medeleven maar vastberaden! Stop terrorisme!!


21-03-2016
  • Diefstal voertuig?? op K Albertlaan te Maaseik om 15.30 uur. Witte Peugeot 2008 van bewoner uit Kinrooi gestolen, aangifte ten burele. De politieploeg treft wagen enkele minuten later aan. Stond straat verder geparkeerd.
  • Vandalisme op Heppersteenweg te Maaseik. Onbekenden hebben krassen getrokken op de linkerflank van het voertuig.
  • Diefstal fiets op Weertersteenweg te Maaseik. Onbekenden hebben een onafgesloten mountainbike van witte kleur gestolen.
  • Verdachte personen/Poging inbraak??? op Rijksweg te Dilsen om 23.00 uur. Oproeper zag juist in de straat twee personen met een kap op. Nu was er juist plots beweging bij de buren. Ter plaatse ziet de politieploeg één verdachte die probeert weg te lopen. Verdachte wordt gegrepen wanneer hij een omheining probeert over te klimmen om zo te vluchten. Betreft N.A. (51j) van Bulgaarse nationaliteit. De tweede verdachte kan niet meer aangetroffen worden ondanks bijstand van ploegen Lama en Midlim. Wel wordt hun voertuig met Bulgaars kenteken even verderop aangetroffen. In het voertuig wordt inbrekersmateriaal aangetroffen. Verder onderzoek.
  • Verdachte toestand te Dilsen om 23.00 uur. Melding van woning met open deur. Ter plaatse, woning staat leeg, bewoners zijn verhuisd en lieten deur openstaan.

22-03-2016
  • Poging diefstal braak op Pannenhuisstraat te Dilsen. Aan de achterzijde van het bedrijf werd de omheiningsdraad doorgeknipt van boven tot beneden. Vermoedelijk zijn onbekenden op het terrein geweest maar niets ontvreemd.
  • Ziek/Dement persoon op Weertersteenweg te Maaseik om 12.20 uur. Een bejaarde dame was gaan wandelen en was de weg kwijt. Een buurtbewoner heeft haar naar haar woning gebracht en de huisdokter zal ter plaatse komen.