donderdag 25 mei 2017

Grensoverschrijdende tewerkstelling!!!

24-05-2017

  • Verdachte gedragingen op Diestersteenweg te Maaseik. Er staat een donkerblauwe bestelwagen met Franse nummerplaat op de straat. Ter plaatse is de bestelwagen reeds verdwenen. Er werd een markering op de rijbaan aangebracht en in de berm werd een grondboring gedaan.
  • Vandalisme op Ketelstraat te Maaseik. Ter plaatse treffen wij een aanhangwagen aan die in brand staat. De toegangspoort naar het domein is opengebroken. De brandweer heeft de brand geblust.
  • Sturen onder invloed op Saalweg te Dilsen-Stokkem. Plots zien wij een wit voertuig dat zich aan hoge snelheid verplaatst. We gaan achter dit voertuig aan en kunnen het iets verder intercepteren. De 32-jarige bestuurder uit Maaseik legt een positieve ademtest af. Rijbewijs wordt voor 6 uren ingetrokken. Proces-verbaal opgesteld.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 16.13 uur. Betreft een val van een fietser. Betrokkene werd overgebracht naar het ziekenhuis.

25-05-2017

  • Sturen onder invloed op kruispunt Maaseikerlaan-Ophovenstraat te Maaseik om 2.34 uur. Een 25-jarige bestuurder uit Dilsen-Stokkem negeert het rode licht. Interceptie. Betrokkene legt tevens een positieve ademtest af. Rijbewijs ingetrokken en proces-verbaal opgesteld.