dinsdag 16 mei 2017

Ze draaiden naar de zelfde kant!


15-05-2017

  • Verkeersongeval op de Venlosesteenweg te Maaseik om 12.45 uur. P.M. (18j) uit Selfkant (DL) draait links de Sportlaan in richting tennisbaan. Achter haar rijden twee voertuigen gevolgd door C.H. uit Heerlen (NL). Deze ziet te laat dat voorliggers afremmen en wijkt uit naar de linkerrijstrook om vervolgens tegen de afdraaiende P.M. te rijden. Deze wordt weggeslingerd en komt op het dak stil in de lager liggende berm. P.M. licht gekwetst naar ziekenhuis. 
  • Verkeersongeval op de Hoogstraat te Maaseik. Onbekende rijdt geparkeerd voertuig aan.
  • Bedreigingen met wapenvertoon op Markt te Maaseik om 21.15 uur.  Melding van een discussie tussen een groepje jongeren en er zou een vuurwapen vertoond zijn. Discussie gaat over een uitgeleend voertuig. Het viertal is dus hier in naam van hun vriend om het voertuig terug te halen. Verder onderzoek.
  • Moeilijkheden in gezin/wapens/drugs/handel op Rijksweg te Dilsen om 11.30 uur. Tijdens een huiszoeking nav een huiselijk geschil wordt bij V.B. een grote hoeveelheid cannabis, speed en wapens aangetroffen. V.B. wordt gearresteerd en voor de onderzoeksrechter geleid.

16-05-2017

  • Moeilijkheden met persoon/drugs/sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen om 10.00 uur. W.P. (33j) vertrekt na een melding ten burele in een woedebui waarbij ze "Vuile Flik" naar de agent roept. Hierna vertrekt ze in volle vaart met haar voertuig. Interceptie door twee ploegen. Positieve speekseltest voor amfetamines en cannabis + bezit verdovende middelen. Huiszoeking negatief. Intrekking rijbewijs.