woensdag 3 mei 2017

Rust in vrede!.


02-05-2017

  • Verkeershinder/Defect voertuig op K Boudewijnlaan te Maaseik om 16.00 uur. Voertuig van D.B. (37j) is defect en staat op de rijbaan, niet meer verplaatsbaar, getakeld. Verkeersregeling uitgevoerd.
  • Verkeersongeval op de Kasteelstraat te Maaseik om 16.30 uur. V.M. (67j) rijdt op de Kasteelstraat. G.G. (71j) fietst in tegengestelde rijrichting en steekt plots de rijbaan over waardoor het voertuig dient uit te wijken en de gracht inrijdt. Voertuig getakeld.
  • Aantreffen gestolen voertuig op Markt te Maaseik om 19.40 uur. Op de Markt wordt een Ford Fiesta met Nederlands kenteken aangetroffen. Linkerzijde van het voertuig is beschadigd. Voertuig werd gestolen tijdens een woninginbraak te Brunssum (NL), sporenonderzoek. Nederlandse collega’s voeren navolgend onderzoek.

03-05-2017

  • Verkeersongeval op de Breeërweg te Maaseik om 06.00 uur. Frontale aanrijding tussen bromfietser M.J. (32j) uit Maaseik en personenvoertuig van H.C. (34j) uit Bree. De bromfietser bezwijkt aan zijn verwondingen. Het parket stuurt een verkeersdeskundige ter plaatse. Het verkeer op de Breeërweg werd omgeleid met hulp van de politieploeg Carma. Om 10.00 uur was het onderzoek afgerond en werd de weg terug opengesteld.  Slachtofferhulp werd aangeboden. De politiezone Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan nabestaanden, familie en vrienden.