vrijdag 12 mei 2017

Verkeerde huis...

12-05-2017

  • Verkeersongeval op Ven te Maaseik. C. S. rijdt op Ven richting St-Jansberg. De auto belandt op een onbekende manier in de gracht en komt op zijn dak tot stilstand. Enkel stoffelijke schade. Voertuig werd getakeld.
  • Verkeersongeval op Ophovenstraat / Kruisstraat te Maaseik. D. I.(17j) rijdt met zijn fiets over het fietspad, komende uit de richting van Neeroeteren centrum en rijdende in de richting van Voorshoven. Ter hoogte van het kruispunt met de kruisstraat wordt hij aangereden door B. M. als bestuurder van een auto. Fietser raakt ten gevolge de aanrijding licht gewond en wordt met de ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik. PV werd opgesteld.
  • Loslopende honden op Stationsstraat te Dilsen-Stokkem. Er zijn 2 honden toegekomen en binnengelopen op de  Stationsstraat bij melder via het openstaande venster. Honden liepen gewoon door de woonkamer van bewoners. Ze hebbende  honden vervolgens in de tuin gelaten. Honden zijn niet agressief, maar willen alsnog door de omheining breken. Mogelijks angstig door het onweder. Hondenvanger is de honden komen ophalen.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Er was filevorming op de rijksweg richting Dilsen-Stokkem 200m voor het kruispunt Rotem. Bestuurder merkt de stilstaande auto's te laat op en bots op een camionette van de Stad Dilsen-Stokkem en deze botst dan op zijn voorligger. Meerdere personen klagen van lichte pijn in de nek. Ziekenwagen ter plaatse. Pv werd opgesteld.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Personenwagen is op de Rijksweg komende van Maasmechelen om onbekende reden tegen een geparkeerde vrachtwagen gereden. Bestuurder licht gewond. Brandweer ter plaatse omdat er veel olie en brokstukken op de weg liggen. Auto werd getakeld. PV werd opgesteld.