woensdag 24 mei 2017

Zij konden hun Carma niet ontlopen!


23-05-2017

  • Drugs/achtervolging op Boslaan te Dilsen om 16.00 uur. Tijdens patrouille bemerkt de politieploeg dat het linker stoplicht van een wagen defect is. Hierop besluiten zij over te gaan tot controle. Het voertuig neemt echter de vlucht richting Genk tegen hoge snelheden. Uiteindelijk crasht het voertuig tegen middenberm en een vrachtwagen. De inzittenden nemen de vlucht doch kunnen beiden aangehouden worden na een korte achtervolging. Ploegen van Carma zijn in bijstand. Beiden, een inwoner uit Genk en uit Diepenbeek worden overgebracht naar de politiezone Carma. Er werden drugs aangetroffen. Arrestatie en verder onderzoek door PZ Carma.
  • Sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen om 23.40 uur. B.D. (41j) uit Maasmechelen is onder invloed van drugs. Intrekking rijbewijs.

24-05-2017

  • Verkeersongeval op de Rotemerlaan te Maaseik om 07.00 uur. V.W. (25j) uit Maasmechlen haalt een vrachtwagen in. Wanneer hij naast de vrachtwagen rijdt, komt S.S. (29j) uit de Akkerstraat de weg opgereden. V.W. wijkt uit en raakt de vrachtwagen die hij aan het inhalen is. EAF.