vrijdag 26 mei 2017

R.I.P. pig ...

25-05-2017

  • Poging diefstal met braak op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Twee manspersonen hebben aangebeld, doch de bewoner doet niet open. Hierna hoort de bewoner geluiden aan de achterzijde van de woning en gaat kijken. De personen nemen onmiddellijk de vlucht richting de Groenstraat. Schade aan een venster. Patrouille uitgevoerd. Proces-verbaal opgesteld.
  • Verkeersongeval op Kasteelstraat te Dilsen-Stokkem om 15.26 uur. De 48-jarige bestuurder rijdt met zijn vrachtwagen achteruit uit de kasteelstraat en snijdt zijn bocht te kort af. Hierbij raakt hij een verkeerbord dat aan een gevel bevestigd is. Onderlinge regeling via de verzekeringen. Enkel stoffelijke schade.
  • Nachtlawaai te Maaseik. Om 22.43 uur melding van te luide muziek in een feestzaal op de Kleine Kerkstraat en op Meerkensweg om 22:44 uur melding van buren die teveel lawaai maken. Gevraagd om het wat stiller te houden.

26-05-2017

  • 💔 Verkeersongeval op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 00.53 uur. Een everzwijn (met oormerk) heeft de aanrijding met een auto niet overleefd. Het voertuig van de bestuurder uit Meeuwen-Gruitrode is zwaar beschadigd aan de voorzijde. Het dier wordt door de veldwachter opgehaald. Enkel stoffelijke schade.
  • Verkeersongeval op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 02.52 uur. De bestuurder valt in slaap achter het stuur waarna zijn auto van de weg geraakt en in een tuin tot stilstand komt. De bestuurder is niet gewond en blaast safe. Boorddocumenten in orde. Voertuig getakeld. Er is schade aan een kast van Infrax en zeer kleine schade aan de rotonde met de Siemenslaan. Stad Dilsen-Stokkem en Infrax in kennis gesteld.
  • Verlies olie op Koning Boudewijnlaan te Maaseik. Een tractor heeft een oliespoor achtergelaten op de volledige rechterrijstrook. Brandweer werd verwittigd.