donderdag 10 augustus 2017

De prijs van koper!!!

09-08-2017

  • Waterlek op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 23.53 uur. Ter hoogte van de Pannenhuisstraat - Europalaan zijn werken bezig. Er is een groot waterlek ontstaan. Een hoge drukleiding is gesprongen. De Watergroep komt ter plaatse voor het afsluiten van de leiding. De herstelling zal in de ochtend gebeuren.

10-08-2017

  • Verkeersongeval op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 06.28 uur. De 24-jarige bestuurder uit Dilsen-Stokkem is met haar auto tegen de vangrail gereden. De auto moet getakeld worden. De ploeg heeft haar naar het ziekenhuis gebracht met lichte verwondingen.
  • Afval verbranden op Wuytershoefstraat te Dilsen-Stokkem. In de achtertuin is betrokkene het plastic van elektriciteitskabels aan het opbranden ten einde het koper eruit te halen. De rookpluim is al van enkele straten verder waar te nemen. GAS PV opgesteld.
  • Verkeersongeval met vluchtmisdrijf op het kruispunt Breeerweg-Ophovenstraat te Neeroeteren. Ter plaatse kunnen wij vaststellen dat de verkeersgeleider werd omgereden. De brokstukken behoren tot een Audi A4 gebouwd tussen 2001 en 2005. Wegen en Verkeer in kennis gesteld.
  • Verkeersongeval op Stationstraat te Maaseik om 12:00 uur. Een personenwagen is tegen een boom gereden. Voertuig getakeld. Enkel stoffelijke schade. 
  • Verkeersongeval met vluchtmisdrijf op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 13.00 uur. Een gele bestelwagen haalt op de Rijksweg voertuigen in en voegt niet tijdig in. Hij rijdt over het verdrijvingsvlak en raakt hierbij een stilstaand voertuig, dat links wil afslaan naar de Hoogbaan. Tevens raakt hij een voertuig dat op de rechter rijstrook rijdt. Het voertuig dat de aanrijdingen veroorzaakt neemt de vlucht. PV wordt opgesteld.