vrijdag 4 augustus 2017

Nog even blazen!?!

03-08-2017
  • Verkeersongeval stoffelijk op Burgemeester Philipslaan te Maaseik om 11.14 uur. Een 29-jarige bestuurster komt in aanrijding met haar voorligger, wanneer deze bij het groene licht stopt voor een fietser. Beiden blazen Safe. Het EAF werd ingevuld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Weertersteenweg te Maaseik om 19.39 uur. S.P. uit Dilsen-Stokkem wordt bij het opdraaien van een oprit aangereden door E.C. (18j) uit Kinrooi. Geen gewonden. EAF werd ingevuld. De voertuigen werden getakeld.
  • Diefstal van een grijze en een groene container op Rijksweg te Dilsen-Stokkem.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Europalaan te Dilsen-Stokkem. Lichte schade aan de voertuigen door een aanrijding aan de verkeerslichten, wanneer beide partijen naar de Rijksweg wilden oversteken. Partijen gaan het onderling regelen.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Nationaal Parklaan te Dilsen-Stokkem om 15.37 uur. De 22-jarige  bestuurder van een BMW is van de weg geraakt en terecht gekomen in de gracht. Geen gekwetste personen. Auto wordt getakeld.
  • Politionele hulpverlening op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 19.18 uur. Een tractor met geladen aanhangwagen met een gewicht van 40 ton, staat defect langs de Rijksweg. Eén van de 6 banden van de oplegger is stuk, waardoor 3 van de zes andere banden ook leeglopen door het automatisch druksysteem. Een ploeg van 8 mensen van de firma diende ter plaatse te komen om het wiel te vervangen en de andere banden terug op te pompen. Onze bijstand werd gevraagd om de rechterrijstrook af te sluiten zodat de ploeg veilig kon werken.
04-08-2017
  • Opzettelijke beschadigingen op Kleine Kerkstraat te Maaseik. Op een geparkeerd voertuig werden krassen aangebracht. Verder onderzoek volgt.